Teatteri mahdollistaa arjesta irtautumisen sekä elämysten ja satojen erilaisten tarinoiden kokemisen neljännen seinän molemmin puolin – niin lavalla, kuin katsomossakin. Teatteri on kuin elämää pienoiskoossa ja parasta on, kun sen saa kokea yhdessä.

Meillä jyväskylässä on keskikokoiseksi kaupungiksi monipuolinen teatterikenttä, josta löytyy tarjontaa useampaan makuun. Kaupunkia ei siis suotta kutsuta Suomen Ateenaksi. Myöhemmin kevällä Seminaarimäelle aukeaa myös uusi Villa Rana, joka mahdollistaa asialliset toimintaolosuhteet teatterin vapaan kentän toimijoille.

Tulevalla valtuustokaudella teatterikentällä olisi tärkeää toteuttaa Jyväskylän kaupunginteatterin kauan kaivattu peruskorjaus sekä löytää ratkaisu harrastajateatterikentän harjoitus- ja esiintymistila-ahdinkoon. Nämä mahdollistaisivat monipuolisen teatteritarjonnan myös tulevina vuosina.

Kuvassa allekirjoittanut puolisoineen viettämässä hieman erilaista vuosipäivää Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry:n Urinetown-musikaalissa kesällä 2019 🙂

Hyvää maailman teatteripäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *