Onko Sinulla hyviä keloja (tai yksikin idea), miten kotikaupungistasi tai kunnasta saisi vielä paremman paikan asua ja yrittää? Tai korpeaako jokin asia, johon haluaisit muutosta?

Tule silloin mukaan ”Haluatko kuntapolitiikoksi?” -perinneformaattiin! Suuria investointeja, pieniä investointeja, kaavoituksia, suuria tunteita, ehkäpä romanssejakin… you name it! Häätö- ja sisäänottoäänestys käydään neljän vuoden välein, jolloin konkarit ja keltanokat starttaavat aina samalta viivalta! Kuvaukset kerran kuukaudessa, tällä hetkellä suorana lähetyksenä Teamsissa.


Tässä kisassa pärjää parhaiten maalais- tai kaupunkilaisjärjellä ja hyvillä yhteistyötaidoilla niin oman, kuin naapurijoukkueiden kanssa!Etsin kisaajia vihreään joukkueeseen erityisesti Jyväskylän alueelle, mutta koska formaatti on käytössä kaikissa Suomen 309 kunnassa, niin voit ilmoittautua mukaan vaikka asuisit muuallakin Suomessa.

Casting on näillä näkymin sunnuntaina 18.4. Nyt on viimeiset hetket ilmoittautua mukaan. Älä enää emmi, sillä seuraava mahdollisuus on vasta neljän vuoden kuluttua!

Nakkaa allekirjoittanutta viestillä tai ilmianna itsesi tai kaverisi kommenteista löytyvällä linkillä.ps. Jyväskylän alueella kaikki mukaan lähteneet saavat muistoksi hienot, ammattivalokuvaajan ottamat fotot!

Haluatko kuntapolitiikoksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *